Paikalliset muuttopalvelut Helsinki, Tampere & Pirkanmaa

Tarjoamme halvimmat muuttopalveluiden hinnat tinkimättä työmme laadusta. Tavoitteena on tarjota muuttopalveluita monille kuluttajille, kuten opiskelijoille, jotta heidän ei tarvitsisi maksaa kohtuuttomia summia omaisuutensa muuttamisesta asunnosta toiseen. 

Tarjoamme kaikenlaisia paikallisia muuttopalveluita Helsingin, Tampereen ja Pirkanmaan alueella, kuten uusien huonekalujen kuljetuspalveluita huonekalumyymälästä, tai kodin/toimiston kalusteiden muuttopalveluita yhdestä kohteesta toiseen. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua. Räätälöimme muuttopalvelun tarpeen mukaan. 

Muuttopalvelut Tampere & Helsinki 

Napsauta alta ja täytä tarjouspyyntölomake, jotta voimme tarjota muuttotarpeisiisi sopivat muuttopalvelut ja laatia parhaan tarjouksen. Yksilöllisten muuttopalveluiden avulla voit tilata haluamasi määrän muuttomiehiä ja haluamasi kokoisen pakettiauton. Me olemme valmiina auttamaan. Voimme myös auttaa arvioimaan muuttoaikaa, jos et ole varma siitä. Muuttoaika riippuu asunnon koosta, kalusteiden määrästä sekä vanhan ja uuden kotisi välisestä etäisyydestä. Paikallisia muuttopalveluita toteutamme Tampereella sekä Pirkanmaan alueella. Autamme muutoissa tarvittaessa myös Helsingissä sekä muilla paikkakunnilla.

Muuttohenkilöstömme on kouluttautunut varmistamaan, että muuttoosi kuluu mahdollisimman vähän aikaa. Voit tukea meitä tilaamalla meiltä muuttopalveluita ja me voimme tukea sinua varmistamalla mahdollisimman pienet kulut. Omaisuutesi on turvassa meidän käsissämme ja pyrimme jatkuvasti kehittämään muuttopalveluitamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme ammattimaisella tavalla. Tilaa muuttopalvelut Tampereella, Helsingissä tai muualla Suomessa helposti kauttamme! 

Valitse täydellinen suunnitelma

75/tunti
  • Kuorman tilavuus 6 m³
  • Kapasiteetti 1000 kg
  • Kätevä pakettiauto sohvan, sängyn siirtämiseen

Ei Kaytössä

95/tunti
  • Kuorman tilavuus 14 m³
  • Kapasiteetti 1000 kg
  • XL-pakettiauto yksiöiden muuttoon
115/tunti
  • Kuorman tilavuus 20 m³
  • Kapasiteetti 800 kg
  • Nopein tapa muutta koko asunto

Löysitkö jotain kiinnostavaa?

NAPSAUTA ALTA PYYTÄÄKSESI TARJOUKSEN TAI SOITA MEILLE NUMEROON 0400916591
fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi