TERVETULOA PRO-MOVERSILLE!

Pro-Movers on kasvava yritys, joka palkkaa pätevää ja sitoutunutta henkilöstöä. Toimimme Tampereen/Pirkanmaan alueella, mutta tarjoamme palveluitamme joustavasti kaikkialla Suomessa.

Tavoitteemme on olla hyvä työnantaja jokaiselle työntekijällemme. Kannustamme työntekijöitämme luovuuteen, joustavuuteen sekä nauttimaan työstään. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät takaavat loistavat tulokset. Arvostamme asiakkaidemme palautetta kehittääksemme palveluitamme.

Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman logistiikka- ja siivouspalveluita. Logistiikkapalvelut pitävät sisällään kotien remontteja, toimistojen remontteja, yksityishenkilöiden tavaroiden kuljetuspalveluita sekä muita asiakkaiden pyytämiä kuljetuspalveluita.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme edulliset hinnat nykypäivän markkinahintoihin verrattuna. Huolehdimme asiakkaidemme tarpeista avoimella ja tehokkaalla tavalla.

Uskomme hyvään kommunikointiin, joustavuuteen tulosten parantamiseen sekä vahvojen asiakas- ja kumppanisuhteiden luomiseen.

Löysitkö jotain kiinnostavaa?

NAPSAUTA ALTA PYYTÄÄKSESI TARJOUKSEN TAI SOITA MEILLE NUMEROON 0400916591
fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi